Baráti Kör – programváltozás

Az előre meghirdetett március 26-i Baráti Kör program sajnos változik. Nemes András kollégánk hivatalos elfoglaltság miatt csak április 23-án tudja megtartani szakvezetését a Polgári lakások kiállításban.  
2012. március 26-án 17. 30-kor Kiss Melinda művészettörténész a Deák téri bútor-és festményraktárunkat mutatja be a Baráti Kör tagoknak. A biztonsági előírások miatt azonban csak az előre bejelentkezett tagok vehetnek részt a vezetésen. Pontos megjelenést kérnénk, mert a vezetés során a csoport csak együtt haladhat, szintén biztonsági megfontolások miatt.

Programok:
Március 26. 17. 30 Kiss Melinda: Deák téri Bútor- és festményraktár, (Csatkai u. 9.)
Április 23. 17.30 Nemes András: Polgári lakások, Fabricius-ház (Fő tér 6.)
Május 21. 17. 30 Gabrieli Gabriella: Régészeti kiállítás, Fabricius-ház (Fő tér 6.)

A májusi programot követően bíztatnánk a Baráti Kör tagokat, hogy programajánlataikkal, előadásötleteikkel színesítsék az eddigi kínálatot. Szívesen vennénk, amennyiben a tagok saját előadással, vezetéssel is készülnének.
Aki még nem tudta átvenni a tagsági kártyáját, az megteheti ezt személyesen a Storno-ház portáján (Fő tér 8.), nyitvatartási időben.
A Soproni Múzeum honlapján az alapszabály szövegét és egyéb információkat is megtalálnak az érdeklődők: www.muzeum.sopron.hu
Amennyiben bármilyen kérdés felmerülne, keressék Kuslics Katalin (kuslics.katalin@gymsmuzeum.hu) és Takács-Iváncsics Zsuzsanna (ivancsics.zsuzsa@gymsmuzeum.hu) titkárokat a 06 99 311-327-es telefonszámon.