Magic Theatre Project

Magic Theatre Project

Nemzetközi színházi tábor augusztus 13-20. között a Soproni Múzeumban

A Páneurópai Piknik 24. évfordulóján hat európai ország fiataljai HATÁRTALAN címmel kísérleti jellegű beavató színházi előadást mutatnak be a Soproni Múzeumban.

Egyhetes színházi műhelymunka során a harminc résztvevő színházi technikákat ismer meg, majd saját tapasztalataiból, vágyaiból, kérdéseiből, egy színházi előadást alkot.

Spanyolországi és szlovákiai helyszínek után a MAGIC THEATRE PROJECT egy ifjúsági cseresorozat harmadik állomása. Minden találkozó egy aktuális, a fiatalokat érintő kérdést dolgoz fel interaktív eszközökkel. A MAGIC THEATRE az Európa-tudat és a fiatalokat érintő munkanélküliség kérdését feszegeti. Alappillérei az önismeret, a játék, a kreativitás és az önkifejezés.

A projekt helyszíne Sopron, a Szabad Európa jelképe. Célja, hogy megmutassa a fiatalok számára, mekkora történelemformáló erőt képvisel a szabad polgári akarat, ezzel ösztönözze a társadalmi részvételüket.

A projekt az Európai Bizottság támogatásával valósul meg.
Magic Theatre Project - Soproni MúzeumAz előadás a Soproni Múzeumban 2013. augusztus 19-én, a Páneurópai Piknik évfordulóján kerül megrendezésre.
Projektvezetők: Szánthó Zsuzsa és Szegő Tibor
Szakmai vezetők:  Jászberényi Gábor és Czitor Attila
Résztvevő szervezetek:
Magyarország  Reményt a Gyermekekért Alapítvány
Németország  Experiment e. V
Olaszország  Associazione Basilicata Link
Spanyolország  La Víbria Intercultural
Szlovákia  ZK IMA Pčolka
Lettország  Valmiera Jauniešu Dome

Magic Theatre Project - Soproni Múzeum   Magic Theatre Project - Soproni Múzeum   Magic Theatre Project - Soproni Múzeum
         
 Magic Theatre Project - Soproni Múzeum    Magic Theatre Project - Soproni Múzeum    Magic Theatre Project - Soproni Múzeum