Storno tárlatvezető

Storno tárlatvezető

Találjunk ki együtt egy fiatalos tárlatvezetést! Workshop 5-10 diák részvételével. Bemutatjuk a Storno kiállítást és a műgyüjtő Storno család izgalmas életútját, mesélünk a gyűjtemény kulisszatitkairól is. Szeretnénk, ha közben megtalálnád, hogy számodra miről szól a kiállítás, felfedeznéd kedvenc műtárgyaidat, így később akár Te is bemutathatod a gyűjteményt. Mielőtt látogatókat fogadnál mankónak kidolgozunk egy fiatalokra szabott izgalmas tárlatvezetési tematikát is.

Mi kell hozzá?
kreativitás, csapatszellem, megfelelő kommunikációs készség és hajlandóság a korosztályod előtti szereplésre
Miért jó ez Neked?
Belekóstolhatsz a múzeumi munka egy izgalmas és kreatív részébe, fejlesztheted előadói készségeidet, tárlatvezetői, idegenvezetői gyakorlatra tehetsz szert.
Felkészítés:
2014. február-március, 3 alkalom, alkalmanként 1-2 óra
Helyszín: Storno-ház, Fő tér 8. A múzeum vállalja a Storno-gyűjtemény megismertetését, a kiállításainkhoz kapcsolódóan néhány történelmi érdekesség megtanítását és egy rövid kommunikációs tréninggel is segíti a felkészülést.
Az önkéntes szolgálati ideje:
2014. április – szeptember
Alkalmanként 2-3 órás városi séta a turisztikai szezon idején a kiállítóhelyek nyitvatartási ideje alatt (hétköznapokon hétfő kivételével minden nap valamint hétvégén 10 – 18 óráig).
Jelentkezés:
Múzeumi koordinátor: Szabadhegyi Zita
E-mail: szabadhegyi.zita@gmail.com
Telefon: (20) 3720525