Római szülinap

Római szülinap

Szülinapi buli a Soproni Múzeumban minden korosztálynak: Gyerekek, Kamaszok, Kicsik és Nagyok, tartsátok nálunk szülinapi bulitokat! Különleges új rendezvényünk közös családi és baráti program, amely maradandó élményt nyújt a gyerekeknek, a szülőknek és a nagyszülőknek egyaránt.

A szülinap parti menete
A múzeum kiállítótereiben játszunk és alkotunk, és mindeközben nemcsak a történelemmel és művészettel, hanem az alkotás örömével is megismerkedünk. Természetesen az ünnepelt illő felköszöntése sem marad el. 

  • KINCSKERESÉS a múzeumban: látogatóink fejlámpával felszerelkezve játszva fedezik fel a Fabricius ház titokzatos földalatti kőtárát (kb. 40 perc)
  • JÁTÉKOS TÁRLATVEZETÉS: a gyerekek egymással versengve idézik fel a letűnt korokat, és találkozhatnak a történelem tapintható, szagolható kincseivel (kb. 40 perc).
  • AZ ÜNNEPELT FELKÖSZÖNTÉSE: a szülinapi buli végén jut idő a tortaevésre, és az ünnepelt felköszöntésére (kb. 30 perc).

A rendezvény költségei
Díj: 15.000 Ft /csoport valamint gyermekenként 500 Ft – amit szintén a születésnapos fizet a meghívottaknak. A rendezvény költségét a rendezvény előtt, a pénztárnál kell befizetni.

Soproni Múzeum Soproni Múzeum Soproni Múzeum

Szülinapi torta és finomságok
A szülinapos és családja gondoskodik a szülinapi tortáról, üdítőkről és egyéb finomságokról, amit a kincskeresés és tárlatvezetés után a múzeumi játszóházban fogyaszthatnak el a gyerekek. Ne feledkezzenek meg a műanyag tányérokról, poharakról, evőeszközökről, és szalvétáról és a torta felszeléséhez a késről – mosogatásra sajnos nincs mód.

A múzeumi játszóház felszereltsége
A múzeumi játszóházban viaszos vászonnal letakart asztal körül 10-15 gyerek kényelmesen elfér. A kabátokat és ajándékokat a kiállítótérben eltöltött idő alatt lehetőség van a játszóházban hagyni. Amíg a kiállítótérben vannak a gyerekek, addig a foglalkoztatóban meg lehet teríteni a köszöntéshez, az idő rövidsége miatt tortát, egyszerű sós rágcsálnivalót és üdítőitalt javaslunk.

Soproni Múzeum Soproni Múzeum Soproni Múzeum

Időpontok és jelentkezés
A születésnapi buli lebonyolítására hétköznap délutánonként és hétvégenként – 10-től 18 óráig – van lehetőség, előzetes bejelentkezéssel. Kérjük, hogy a tervezett nap előtt legalább két héttel egyeztessen kollégáinkkal. A foglalkozásokat a múzeum munkatársai tartják és igény szerint egy szülő kísérheti. A foglalkozás időtartama, az ajándékozást és köszöntést is beleértve, maximum 3 óra.

Soproni Múzeum Soproni Múzeum Soproni Múzeum

További részletek:
Martos Virág 
szulinap.sopronimuzeum@gmail.com

SOPRONI MÚZEUM
9400 Sopron, Fő tér 8.
Telefon:(+36) 99 311-327

Soproni Múzeum Soproni Múzeum Soproni Múzeum
Soproni Múzeum Soproni Múzeum Soproni Múzeum