A zene fogságában – A kalandjáték egész nyáron folytatódik!

A zene fogságában – A kalandjáték egész nyáron folytatódik!

Szabadulj ki a Liszt Szalonból!
Kalandjáték minimum két, maximum hat fős csapatoknak, baráti társaságoknak.
Képzeld el, hogy barátaiddal egy régi, sötét szalonban találjátok magatokat. Sopronban jártok, abban a városban, ahol Liszt Ferenc is számtalanszor megfordult.

A róla elnevezett szalon már három éve üres, több lakat zárja az ajtókat, amelyek egy részét csak a legfurfangosabbak tudják kinyitni. Ti vajon meg tudjátok oldani a rejtélyt? Sikerül kijutni a Liszt Szalonból, a Zene fogságából?

A feladat: Lakatfeltörés, számzár fejtés, rejtett tárgyak és a zeneszerző titkainak felkutatása – ez vár azokra, akik részt vesznek közösségépítő kalandjátékunkon. A cél, hogy a csapat minél előbb (de egy órán belül!) kijusson a Liszt Szalonból. Ehhez elsősorban logikai feladványokat kell megoldani, de szükség lesz a csapat tagjainak együttműködésére is. Ha nem sikerül a megadott idő alatt kijutni a zene fogságából, akkor a játékvezetők természetesen kiszabadítják a résztvevőket.

Belépőjegy: 8000 Ft/csoport
Nyitva tartás: csütörtök, péntek: 16.00–20.00, péntek, szombat: 10.00–20.00
Bejelentkezés: a programra előzetesen kell jelentkezni a zenefogsagaban@gmail.com e-mail címen, vagy telefonon a 30/946-16-04-es számon.

Soproni Múzeum

Soproni Múzeum