TripAdvisor: kiváló minősítési díjat kapott a Tűztorony

TripAdvisor: kiváló minősítési díjat kapott a Tűztorony

A TripAdvisor a világ egyik legnagyobb független, utazók véleményeit és értékeléseit publikáló honlapja. Az ötven millió havi egyedi látogatóval büszkélkedő angol nyelvű honlap a napokban kiváló minősítést adományozott a Tűztoronynak.

2014-ben a soproni látnivalók közül a látogatók által legmagasabbra értékelt soproni kiállítóhely lett a Tűztorony. Köszönet a megtisztelő elismerésért vendégeinknek!

A www.tripadvisor.com a világ legnagyobb és legmeghatározóbb utazási véleménymegosztó weboldala, ahol a vendégek saját véleményüket, élményeiket, tapasztalataikat írhatják le és értékelhetik is a szolgáltatást nyújtó cégeket. A portál több millió utazó értékelései alapján állítja fel az egyes kategóriák rangsorát. Az eredmények hitelességét a TripAdvisor a személyes, valódi tapasztalatoknak köszönheti, hiszen nem csupán egy információs oldal, hanem interaktív közösségi szállás és kiállítóhely értékelő felület is.

A „The Certificate of Excellence Award” díjat a TripAdvisor minden évben a legmagasabbra értékelt intézményeknek osztja ki. A minősítés megszerzéséhez az intézményeknek az öt fokozatból egy általános 4-es utazói értékeléssel kell rendelkezniük az információs bázis honlapján. További kritérium még a minősítések mennyisége is, melyet az elmúlt 12 hónapban kaptak.

Soproni Múzeum   Soproni Múzeum