ÚJDONSÁG! Szülinap óvodásoknak

ÚJDONSÁG! Szülinap óvodásoknak

Már óvodás korosztálynak is szervezünk szülinapi bulit a Soproni Múzeumban. Rendezvényünk közös családi és baráti program, amely maradandó élményt nyújt a gyerekeknek, a szülőknek és a nagyszülőknek egyaránt.

A szülinap parti menete
A múzeum kiállítótereiben játszunk, közben ismerkedünk a történelemmel és művészettel. Természetesen az ünnepelt illő felköszöntése sem marad el.

  • ÁLLATOK KERESÉSE a múzeumban: a gyerekek tetszés szerint fejlámpával sötétben, vagy világítás mellett keresik meg a Fabricius ház titokzatos földalatti kőtárában lakó kis állatokat (kb. 30 perc)
  • HOL SZOLGÁLT A TORONYŐR: játékos tárlatvezetés során megmásszuk a Tűztornyot, feljutunk a toronyőrök egykori szobájába is (kb: 30 perc)
  • AZ ÜNNEPELT FELKÖSZÖNTÉSE: a szülinapi buli végén jut idő játékra, tortaevésre, és az ünnepelt felköszöntésére (kb. 60-90 perc).

A rendezvény költségei
Díj: keddtől péntekig 35.000 Ft /csoport, hétvégén, szombat-vasárnap 43.000 Ft/ csoport..  A rendezvény költségét a rendezvény ideje alatt a pénztárnál kell befizetni.

Soproni Múzeum

Szülinapi torta és finomságok
A szülinapos és családja gondoskodik a szülinapi tortáról, üdítőkről és egyéb finomságokról, amit a kincskeresés és tárlatvezetés után a múzeumi játszóházban fogyaszthatnak el a gyerekek. Ne feledkezzenek meg a műanyag tányérokról, poharakról, evőeszközökről, és szalvétáról és a torta felszeléséhez a késről – mosogatásra sajnos nincs mód.

A múzeumi játszóház felszereltsége
A múzeumi játszóházban viaszos vászonnal letakart asztal körül 10-15 gyerek kényelmesen elfér. A kabátokat és ajándékokat a kiállítótérben eltöltött idő alatt lehetőség van a játszóházban hagyni. Amíg a kiállítótérben vannak a gyerekek, addig a foglalkoztatóban meg lehet teríteni a köszöntéshez, az idő rövidsége miatt tortát, egyszerű sós rágcsálnivalót és üdítőitalt javaslunk.

Soproni Múzeum

Időpontok és jelentkezés
A születésnapi buli lebonyolítására hétköznap délutánonként és hétvégenként – 10-től 18 óráig – van lehetőség, előzetes bejelentkezéssel. Kérjük, hogy a tervezett nap előtt legalább két héttel egyeztessen kollégáinkkal. A foglalkozásokat a múzeum munkatársai tartják és igény szerint egy szülő kísérheti. A foglalkozás időtartama, az ajándékozást és köszöntést is beleértve, maximum 3 óra.

Soproni Múzeum

További részletek:
Egresits Anita
egresits.anita@sopronimuzeum.hu

SOPRONI MÚZEUM, Macskakő Gyermekmúzeum
9400 Sopron, Szent György utca 12.
Telefon:(+36) 99 791-322