Kultúrpaletta

Kultúrpaletta

Szeretettel várjuk a pedagógusokat ingyenes kulturális börzénkre, ahol a soproni múzeumok és levéltárak mutatkoznak be a 2017/18-as tanévre szóló múzeum-, és levéltár-pedagógiai programajánlatukkal. A kötetlen eseményen az érdeklődők megismerkedhetik a város iskolán kívüli oktatási palettáját, az óvodás, általános iskolás és középiskolás korosztály számára ajánlott foglalkozásokat és személyesen egyeztethetnek az intézmények munkatársaival.

Látogasson el az eseményre és találja meg a diákjai számára leginkább megfelelő foglalkozást! A börzét óvodapedagógusoknak, általános iskolai és középiskolai tanároknak is ajánljuk. Egy helyen tájékozódhatnak a múzeumok és levéltárak pedagógiai programkínálatáról, így beépíthetik a foglalkozásokat az éves tantervbe mint egy-egy színes, iskolán kívül megvalósuló programot.

A börzén bemutatkozó intézmények:
Soproni Múzeum, Erdészeti Múzeum, Esterházy kastély-Kismarton, Eszterháza Központ és Széchenyi István Emlékmúzeum, MNL Győr-Moson-Sopron Megye Soproni Levéltára, Központi Bányászati Múzeum, Soproni Evangélikus Múzeum, Scarbantia Fóruma Régészeti Kiállítóhely.

​​Időpont: 2017. október 3. kedd 15.00-17.00
Helyszín: Macskakő Gyermekmúzeum, Sopron, Szent György u. 12.
Meghívó: LETÖLTÉS.