Nyári kaland a múzeumban

Nyári kaland a múzeumban

Idén is várja a gyerekeket a MÚZSÁK KERTJE, a Soproni Múzeum nyári tábora! 7-14 éves korú gyerekek játszhatnak és alkothatnak a kiállítótereinkben július 15-től 19-ig, naponta 9-től 15 óráig.

A táborban a múzeum kiállításai az ihletői az alkotásoknak, amelyeket a legváltozatosabb technikákkal készítenek el a gyerekek Martos Virág múzeumpedagógus, művészetterapeuta irányításával. A fészek a Macskakő Gyermekmúzeum, innen járják be a táborlakók Soproni Múzeum kiállításait, többek között a Patika-házat, Lábasházat és a Pék-házat. A délutáni videós workshopot Szabadhegyi Zita, a kiállítás látogatásokat Dr. Németh Ildikó vezeti. A Soproni Múzeum fő téri titkos várfalkertjét idén is programhelyszín, ideális helyszínt kínál mozgásra és pihenésre.

Vázlatos napi program: reggeli művészetterápiás alkotás, lélektérkép készítés, kiállításlátogatás és inspiráció, ebéd a Fórum Pizzériában,  videós workshop, várfalkerti lazítás,  játék.

Részvételi díj: 25.000 Ft /fő, testvérkedvezmény 2500 Ft. A tábort vezeti és a jelentkezéseket fogadja: Martos Virág múzeumpedagógus (06 99 791 322) 
Helyszín: Soproni Múzeum Macskakő Gyermekmúzeum, Sopron, Szt. György u. 12.