Valentin-napi vallomás a Tűztoronyban

Valentin-napi vallomás a Tűztoronyban

Idén már harmadik alkalommal készülünk a szerelmeseknek Valentin-napi programmal a Tűztoronyban. Az előző években oly népszerű eseményünkre február 14-én, pénteken délután 3-tól 5 óráig várjuk a Szerelmes Párokat egy rövid esküvői ceremóniára, mely természetesen nem hivatalos esküvő, az egész csak a móka kedvéért van.

Milyen ígérettel pecsételné meg kapcsolatát? Mondják el egymásnak a Leghűségesebb Városban! A szertartás után vendégeink egy pohár pezsgőre! A programra előzetes regisztráció nem szükséges. A Tűztoronyba megváltott teljes árú belépőjeggyel (1150 Ft,-)  lehet részt venni az eseményen. A SopronCard kedvezmény erre az alkalomra nem vonatkozik.

További kedvezmény: aki részt vesz az eseményen, az ajándék oklevél felmutatásával a Hotel Sopron ZAKAnT éttermében 10% kedvezményt kap az a’la carte fogyasztásból! https://hotelsopron.hu/hotel/gasztronomia/zakant-etterem

A rendezvény nyilvános, a rendezvényen készült fénykép- és videofelvételeket a Soproni Múzeum saját honlapján, kiadványaiban, a közösségi média felületeken nyomtatott és elektronikus formában közzéteheti.

Fotó: SopronMédia