ÚJ időpont! Szabadtéri mozi a Lenck-villa kertjében

ÚJ időpont! Szabadtéri mozi a Lenck-villa kertjében

A lehűlés és várható rossz idő miatt a vetítés új időpontban, egy héttel később, szeptember 4-én, este nyolc órától lesz!
2021. 09. 04. szombat 20 óra: Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre – Horvát Lili újfilmje a Lenck-villa parkjában (Sopron, Deák tér 1.).

Horvát Lili második nagyjátékfilmjében valóság és képzelet csúszik össze egy szerelmes nő fejében. A Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre volt Magyarország Oscar nevezettje idén. A filmben Márta, a negyvenéves idegsebész szerelmes lesz. Fényes amerikai karrierjét hátrahagyva visszatér Budapestre, hogy új életet kezdjen Jánossal. Ám hiába vár a Szabadság-híd pesti hídfőjénél: a férfi nem jelenik meg a randevún. Márta kétségbeesetten a keresésére indul, de amikor rátalál, János azt állítja: sohasem látta őt azelőtt. Márta kételkedni kezd magában. Lehet, hogy annyira vágyott a férfira, hogy csak a fantáziája játszik vele? Úgy dönt, nem utazik vissza Amerikába. Egy budapesti kórházban vállal munkát, és nyomozni kezd a férfi után.

Várunk ismét a Deák téri Lenck-villa csodálatos kertjében. Kapunyitás este héttől, a belépés díjtalan!
A program a Soproni Múzeummal együttműködve, a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jön létre.