Itt az idei Családi Legendárium pályázat!

Itt az idei Családi Legendárium pályázat!

Múzeumok Őszi Fesztiválja 2022. : Faggasd a nagyit és vedd videóra! A Macskakő Családi Legendárium irodalmi pályázatára évek óta már nemcsak írott formában kapunk pályaműveket, hanem telefonnal készített hangfájlokkal, videókkal is pályáznak a diákok.

Kedves fiatalok, gyűjtsetek családi sztorikat, készítsetek riportot a családtagokkal hanganyag, videó vagy egyéb formában! Természetesen az írásos műveiteket is fogadjuk! A vágyunk az, hogy a családi történetet olyan eszközzel örökítsétek meg, amit a legszívesebben használtok! Jöhetnek a felvételek idén is mp4 formátumban, de készíthettek podcast-epizódot vagy akár audiogramot, azaz fotókkal illusztrált hangklipet is. Formai megkötés nincs, a terjedelem max. 15 perces hang- és képanyag legyen, írásos anyagnál nincs limit. A lényeg változatlan: Faggasd a nagyit!

DÍJAK: Értékes elektronikai ajándékcsomagot kapnak a legjobbak!
ÚJDONSÁG, hogy a Soproni Média, a Soproni Téma és a Sopron 1 Rádió együttműködésével a legjobb pályázatot elkészítők részt vehetnek egy JOB-shadowing programban, azaz eltölthetnek akár egy egész napot egy soproni rádió- és tv stúdióban vagy szerkesztőségben és árnyékként követhetik egy ott dolgozó munkatársat.
KOROSZTÁLY: A pályázatot szakmai zsűri értékeli, két kategóriában (7-12 évesek, 13-18 évesek).
BEKÜLDÉSI HATÁRIDŐ: A pályázatokat macskako.sopron@gmail.com email-címre vagy a Macskakő Gyermekmúzeum, Sopron, Szent György utca 12. címre november 15-ig várjuk, a díjkiosztó időpontja november 29. kedd, 17.00.